Translate

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

1η Ημερίδα Ομάδας Δράσης Μαθητών για την προστασία των ζώων

Τη Παρασκευή   10 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η ημερίδα μας «Ομάδα Δράσης Μαθητών για την προστασία των ζώων». Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους παρευρέθηκαν αλλά και το Ράλλειο Γυμνάσιο & Λύκειο Θηλέων Πειραιά για τη συνεργασία και φιλοξενία.

Ήταν μία πολύ όμορφη βραδιά κατά την οποία είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από ειδικούς για το  πως μπορούμε να προστατεύσουμε τα ζώα και ποιες δράσεις μπορούμε να αναλάβουμε ως άτομα, ως μαθητές, ως εκπαιδευτικοί.

Ήταν επίσης μία πρώτη γνωριμία με το πρόγραμμα «Ομάδα Δράσης Μαθητών για την προστασία των ζώων» του Δικτύου Τέχνης και Δράσης: οι άνθρωποι με τα μπαλόνια, το οποίο ευελπιστούμε να διασυνδέσει τα φιλοζωικά προγράμματα των ελληνικών σχολείων, να εμπνεύσει και να ενεργοποιήσει μαθητές και εκπαιδευτικούς στο να αναλάβουν δράσεις για τη προστασία των ζώων.

Ευχαριστούμε πολύ τα σχολεία: Ράλλειο Γυμνάσιο Θηλέων Πειραιά, 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης και 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου τα οποία μας παρουσίασαν τις φιλοζωικές δράσεις τους οι οποίες θα αναρτηθούν σύντομα στη σελίδα μας.

Εάν θέλετε να συμβάλλετε κι εσείς σε αυτή τη προσπάθεια παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής εδώ και θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τα επόμενα βήματα μας. 

Προσθήκη λεζάντας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου